SOA class=

Zit jij in een situatie dat je het liefst zo snel als mogelijk de uitslag van je SOA test wilt? Dan heeft Soapoli-online de oplossing voor je.

Naast ruime besteltijden, je bestelling wordt bij ons op werkdagen tot 23.00 direct verwerkt zodat je deze de volgende de dag in huis hebt, kan je SOA test ook afhalen bij een van onze verkooppunten. 

 

Hoe gaat het afhalen van een SOA test?

Weet je al welke SOA test je wilt doen kijk dan bij onze verkooppunten.  Hier kun je zien welk verkooppunt  dicht bij jou in de buurt zit en check op de pagina of ze de SOA test van je wens verkopen. Bij verkooplocatie van je keuze noem je het nummer van de SOA test die je wilt doen en je krijgt je test in een blanco doos overhandigd. Een aantal van onze afhaallocaties hebben een 24-uurs automaat. Bij deze locaties hoef je niet naar binnen als je dat niet wilt maar kan je je SOA test uit de automaat halen.

Weet je nog niet welke SOA test je nodig hebt?

Kijk dan op onze SOA-testwijzer. Selecteer je geslacht en met een paar klikken ontvang je hetzelfde SOA test advies als je huisarts.

Hoe neem je zelf een SOA test af

Bij iedere Soapoli-online test zit een uitgebreide beschrijving die je stap voor stap door de afname helpt. De afname is eenvoudig uit te voeren. Ben je geen ster in papieren instructies bekijk dan ons youtube kanaal. Daarnaast bestaat er altijd de mogelijkheid om contact op te nemen als je nog vragen hebt of ondersteuning nodig hebt.

Wanneer krijg ik de soa test uitslag?

Soapoli-online log je in met je code om je uitslag in te zien via het uitslagenportaal.

Ik heb een SOA hoe kom ik aan een behandeling?

Heb je een SOA en is dit in ons lab vastgesteld dan kan je als je dat wilt een recept voor een behandeling bestellen. Dit recept kunnen we naar je eigen apotheek sturen of je laat de medicatie thuis afleveren via onze online apotheek.

 

Geen reacties

Plaats een reactie