BLOG

terug naar het overzicht
Liever ook geen SOA als souvenir?
Tags: Alweer een soa, Behandelen, Betaalde seks, Chlamydia, Condoom gescheurd, Genitale wratten, Gewaarschuwd, Gonorroe, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, Hiv/aids, Medicatie, Mycoplasma, Pijpen en beffen, Sneltest, Syfilis, Symptomen/klachten, Thuistesten, Trichomonas, Veilige seks, Vruchtbaarheid en SOA, Wanneer testen op SOA, Zwanger

Vakantie is heerlijk. Lekker chillen in de zon, genieten van het niks hoeven en om je vakantie goed door te komen kan je maar zo je zomerliefde tegen het lijf lopen.

Ben jij single en zou je verliefd kunnen worden tijdens je vakantie? Dan is het tijd voor een actieplan Veilige Seks, want verliefd zijn is heerlijk maar je moet niet ziek worden van de liefde. Dit overkomt trouwens jaarlijks veel vakantiegangers, en dan heb ik het niet over diarree na het leegeten van het all-inclusive buffet. Ik bedoel thuis komen en ontdekken dat er “iets daaronder niet pluis” is en na het doen van een SOA test horen dat je er ook een SOA aan overgehouden hebt. Geen prettige ontdekking, want een SOA is niet goed voor je gezondheid.

Ben jij van plan om binnenkort af te reizen naar een heerlijk vakantieland en sta je open voor de liefde? Wees dan consequent als het gaat om veilig vrijen, en neem je voor die condooms die je van huis hebt meegenomen ook te gebruiken.

Euh condooms, hoe werkt dat ook alweer? Bekijk hieronder het filmpje over hoe je condooms omdoet.

 

 

Tips als je condooms meeneemt

  • Neem condooms mee uit Nederland als je naar het buitenland op vakantie gaat.
  • Tijdens je vliegreis condooms in de handbagage.
  • Stop ze in je tas, broekzak of een plek waar je ze zo kunt pakken.

 

Niet gelukt? Laat je dan testen op SOA!

Geplaatst door: Klazien Visser op vrijdag 16 juni 2017
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie
 
 

Onzeker of je je moet testen op soa?

Binnen 1 minuut gratis en anoniem test advies

Soatestwijzer