Wat is beffen

Beffen is het oraal bevredigen van de vrouw. Door middel van de mond en de tong wordt de vagina en de clitoris gestimuleerd. Door een zachte en natte tong voelt het beffen zeer prettig aan voor de vrouw. De beste techniek om te beffen zal verschillen per vrouw. Toch zijn er technieken bedacht die voor iedere vrouw een ultiem verwenmoment betekenen.

Wat is rimmen 

Rimmen, is het stimuleren van de anus(kont) van je partner met je tong. Het is dus orale seks met de anus van je partner.  

Wat is een bef-/liklapje?

Een liklapje is net als een condoom gemaakt van rubber of latex. Het is een vierhoekig lapje. Lik (bef)lapjes hebben vaak een smaak (zoals vanille of aardbeien). De lapjes zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Liklapjes worden gebruikt bij beffen (het likken van de vagina, schaamlippen, vaginale opening en clitoris) en beffen of rimmen, het likken van de anus (kont). Wil je veilig orale seks krijgen of ontvangen dan kan je hiervoor gebruik maken van een beflapje.  

Hoe werkt een beflapje?

Voordat je gaat de vagina of anus gaat likken pak je het liklapje tussen beide handen en span je over het te likken lichaamsdeel.  Zo kan je likken zonder contact te hebben met de slijmvliezen van de vagina of anus van je sekspartner waardoor je geen risico loopt om een SOA op te lopen. Je kan een liklapje maar aan een kant gebruiken 1 keer gebruiken. 

Welk beflapje is geschikt?

Beflapjes zijn er in allerlei soorten. Zo zijn er lapjes met een geurtje of smaakje; aarbeid, banaan, tropische fruit, etc. Ook kan je ze kopen in verschillende kleuren. Een beflapje voldoet als het de slijmvliezen goed bedekt tijdens het likken.

Een beflapje bestellen is natuurlijk zo gedaan. Kijk naar het assortiment bij Condoom-anoniem of Condomerie en bepaal aan de hand van je budget welk lapje jouw voorkeur heeft. Mocht je niet meer in de gelegeneheid zijn om een beflapje te kunnen bestellen omdat daarvoor geen tijd meer is dan kan je ook zelf een beflapje maken.

Zelf een beflapje maken?

In deze video instuctie zie je hoe je zelf een beflapje kan maken.

 

Geen reacties

Plaats een reactie