SOA class=
Het idee een SOA te hebben opgelopen is niet zo fijn, een SOA test is dan natuurlijk belangrijk maar het is goed om na te denken hoe je de SOA behandeling gaat regelen. Via je huisarts is de voor de handliggeld. Wat als je echt niet naar je huisarts durft of wilt, een SOA gaat niet vanzelf weg. Doe je een SOA test via Soapoli-online dan kunnen wij ook een SOA behandeling voor je regelen mocht je liever niet naar je huisarts willen. Lees hieronder hoe een SOA behandeling via Soapoli-online eruit ziet.

Hoe regel je een SOA behandeling als je niet naar je huisarts wil of durft voor behandeling? Dan kan je als je via Soapoli-online bent getest je ook via ons laten behandelen. Want rond blijven lopen met een SOA is niet goed voor jou en voor je (s)ex-partner(s).

Heb je een SOA dan kan je via een paar eenvoudige stappen in ons uitslagenportaal een SOA behandeling aanvragen. Wij begrijpen dat je het geen prettig idee vindt om een SOA te hebben daarom doen we altijd ons uiterste best de SOA medicatie zo snel als mogelijk bij je thuis te krijgen.
 


En heb je na je SOA behandeling nog vragen omdat je je zorgen maakt bijvoorbeeld of de behandeling wel goed aangeslagen is of heb je nog vragen over het hebben van een SOA dan kan je ons mailen of bellen.
1 reactie
Amber
vrijdag 1 september 2023
Ik zou graag een soa behandeling (chlamydia) willen aan vragen voor zowel man als vrouw.

Mvg

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI