Condooms, bij juist gebruik dé manier om geen soa op te lopen. Afgelopen zaterdag zag ik dat er in de Lidl ook condooms worden verkocht. Super nieuwsgierig naar de kwaliteit van dit product heb ik meteen maar even 2 doosjes meegenomen. Het merk condooms wat ze verkopen heet Mondos en voor 3.49 per doos met een inhoud van 12 condooms kan je zo ook bijna niet laten liggen.  

Thuis gekomen meteen de verpakking opengemaakt. Er zit een gebruiksaanwijzing bij in maar liefst 12 talen. Er staan plaatjes bij die laten zien hoe je een condoom op de juiste wijze omdoet. Als extra staat er en een stukje geschreven over het gebruik van glijmiddel. Verder een waarschuwing dat een condoom niet voor 100% beschermd tegen SOA en zwangerschap.

Ik heb twee soorten getest; de fruity en de sensitive. De verpakking van Mondos fruity bevat 12 condooms met 4 verschillende kleuren en smaken. Er zitten 3 aardbeiensmaak, 3 kokosnootsmaak, 3 appel en 3 vanille condooms in.

De kwaliteit van de condooms is erg goed. Ze rollen makkelijk af. Het is makkelijk om ze op de juiste wijze af te rollen. Aan de condooms zit geen sterke rubbergeur ze ruiken zelfs een beetje naar fruit. Ik heb van het testen een you tube filmpje gemaakt. Mocht je deze willen bekijken 

 

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI