Deze blog gaat over piemels.

Toevallig heb ik er geen, maar in de tijd dat ik op de SOApoli van de GGD werkte kwamen er veel voorbij en was het een veelbesproken onderwerp. Te dun, te dik, te krom, te kort, bultjes erop wat dat betreft is iedere exemplaar weer uniek.

Hoe lang is een gemiddelde piemel?

Veel mannen twijfelen over hun penis. Vooral de lengte is vaak een ding. De lengte van je piemel meet je vanaf de buikkant tot aan de top van de penis. De gemiddelde lengte van een piemel kan nogal uit een lopen. Is de piemel slap dan is de afmeting tussen de 6 en 12 cm. In opgewonden toestand kan dit oplopen tot 22 cm. In ontspannen toestand kan de piemel iets gebogen zijn. Niet erg tenzij het natuurlijk pijnlijk is of pijn doet als de penis stijf is. Pijn aan de penis tijdens de seks is altijd een reden om hulp te zoeken. In veel gevallen is er iets aan te doen, dus ga niet teveel zoeken op internet maar stap over je schaamte heen en breng een bezoek aan je huisarts. De vorm en de lengte van de penis kan per man verschillen en maakt je als man gewoon uniek. Enorme lengte of een rechte vorm is geen garantie voor een beter seksleven, betere seks heb je als je weet hoe je jezelf en je partner kan laten genieten.

Help, er zitten vlekken op mijn piemel.

Soms kunnen er op de piemel vlekjes of bultjes zitten. Deze bultjes zitten er al soms al langer en vallen opeens op doordat een sekspartner er over begint. Niet altijd iets om direct heel erg ongerust te zijn. Voor vlekjes die pijn doen of bobbeltjes en bultjes die plots verschijnen is het wel belangrijk om uit te sluiten dat het om SOA of andere een aandoening gaat.

De hulp die Soapoli-online kan bieden als jij je zorgen maakt om je piemel.

Twijfel jij over vlekjes of bultjes op je piemel? Durf je niet naar je huisarts? Dan kan je anoniem gebruik maken van ons inloopspreekuur. Onze arts kan naar je penis kijken en bekijken wat de oorzaak is van je huidklachten. Kijk voor meer info onder het kopje inloop en afsprakenspreekuur.

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI