Tags: PrEP,
Wil jij starten met PrEP en wil je dit snel en discreet regelen? Bij PrEP-poli helpen wij jou verder. En je hoeft er feitelijk de deur niet voor uit. Ontvang je liever niets thuis kun je het ook naar een afhaalpunt laten sturen. 

Hoe werkt de PrEP-poli

Bij de PrEP poli kun je alles regelen wat nodig is om met goede medische begeleiding verantwoord PrEP te slikken. Wij sturen jou de medicatie toe naar je huisadres of een afhaalpunt als je het liever niet thuis ontvangt.
We starten altijd eerst met een korte telefonische intake (rond de 10 a 15 minuten). Dit heeft als doel elkaar iets beter te leren kennen, we leggen je het proces uit en stellen je een aantal medische vragen. Deze gegevens worden niet gedeeld met jouw huisarts of zorgverzekering tenzij je ons verzoekt dit te doen. 

Tijdens de intake bepalen we wat je nodig hebt met betrekking met testen. Als je start testen we altijd hepatitis C, hiv en je nierfunctie. Aanvullend soa onderzoek zoals chlamydia, gonorroe, syfilis en hepatitis B is ook mogelijk. We sturen je vervolgens een offerte toe. Als je betaald hebt dan starten we met de PrEP zorg. We sturen je de testen toe naar je huisadres of een afhaalpunt. Je kunt alle testen thuis afnemen. Middels een vingerprikafname en urine. Je stuurt dit kosteloos naar ons lab waarna we met een 2 dagen de uitslagen binnen hebben. 
Zijn alle uitslagen compleet, dan leggen we alles voor aan onze arts en kan het recept worden gemaakt. (mocht de arts anders bepalen of nog vragen hebben nemen we direct contact met je op)
Wij zorgen dat de apotheek de medicatie naar jou toe stuurt.  

Hoe snel heb ik de medicatie

Je wilt het liefst zo snel mogelijk starten, dus een veelgestelde vraag is hoe lang duurt dit alles. 
Als we jou de testen toesturen heb je deze vaak de volgende werkdag in huis (PostNL bezorgt dinsdag t/m zaterdag). Nadat je ze hebt afgenomen dan stuur je ze naar ons lab. Is het in het lab dan hebben we de uitslagen vaak binnen 48 uur. 
Is alles compleet dan leggen we het aan de arts voor die alles op maandag en donderdag beoordeeld. Het recept wordt op dinsdag of vrijdag verzonden. De apotheek verzendt de medicatie binnen 24 uur. 
 

Plan je intake in

Geen wachtlijst, binnen een week plek

Plan direct in
Heb je eerst nog een aantal vragen of twijfel je of PrEP iets voor jou is dan kun je ons ook mailen: info@prep-poli.nl of een whatsapp sturen: 0853031599
Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI