Seks met de ex van je ex...dat is een zin waar even over nagedacht moet worden.  

Stel....julle hebben net een nieuwe relatie en je wilt graag samen onveilige seks hebben maar dan wil je wel zeker weten dat er geen SOA aanwezig kan zijn. Hoe zit het met het risico? Hoeveel bedpartners zijn er geweest? En dan niet alleen van jou of je nieuwe liefde maar waar hoeveel heeft die ex aan risico gelopen.

Check je risico met de exenmeter. De exenmeter berekent met hoeveel mensen jij en je partner seks hebben als jullie onveilig vrijen. De exenmeter is ontwikkeld door www.sense.info. Een site speciaal voor jongeren die voorlichting, tips en advies geeft over seks en seksuele gezondheid. De exenmeter is niet leeftijdsgebonden dus ook heel leuk om op jezelf toe te passen. Weet jij hoe groot het seksuele netwerk is van jou en je partner? Daar kan je nog wel van schrikken: Bereken je seksuele netwerk

Voorbeeldje 

Jij hebt seksueel contact gehad met 5 sekspartners en jouw nieuwe liefde heeft 3 sekspartners gehad. Dan zijn jullie samen met 32 sekspartners in contact geweest. 

Uiteraard is dit een kansberekening, maar het geeft wel aan dat het risico om ee SOA op te lopen niet alleen direct afhankelijk is van je nieuwe liefde maar ook van het gedrag en risico van zijn exen. 

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI