Een SOA test die betrouwbaar is thuis doen? Dat kan met de testen van Soapoli-online. Wil jij betrouwbaar testen op SOA maar vind je het idee een gesprek met een arts of verpleegkundige te hebben over je seksleven niet zo prettig? Dan kan je via Soapoli-online webshop een soa test bestellen of bij een van onze verkooppunten afhalen en deze thuis afnemen. Je afname wordt onderzocht in een ISO gecertificeerd laboratorium waardoor de uitslag van je test even betrouwbaar is als dat je via een GGD of je huisarts test.Om te zorgen dat je de juiste onderzoeoken doet heeft Soapoli-online een tool ontwikkeld die je helpt om de juiste test te selecteren namelijk een SOA-testwijzer. De Soatestwijzer geeft in enkele ogenblikken een duidelijk overzicht, gratis en anoniem. 

Belangrijke punten waar je rekening mee moet houden als je een soa-test thuis doet;

  • Volg de instructie nauwkeurig, Soapoli-online heeft instructie video's beschikbaar via haar youtube kanaal
  • Test niet eerder dan de aangegeven window-fase, een test is betrouwbaar als je niet eerder test dan de aangegeven periode. Test je eerder dan kan het zijn dat de SOA nog niet aan te tonen is via een test. Test je eerder dan de window fase dan adviseren we bij een "goede" uitslag (de test geeft aan dat je geen SOA hebt, nogmaals te testen.
  • Stuur de afname op direct op, verzend je afname bij voorkeur op werkdagen van maandag tot donderdag.
  • Bewaar je test code goed zodat je twee werkdagen nadat je de afname hebt ingestuurd kan inloggen op ons uitslagenportaal om je uitslag in te zien.
  • Heb je thuis ondersteuning nodig bij je Soapoli-online soa test? Neem dan contact op met onze klantenservice op werkdagen bereikbaar tot 19.00.

Soapoli-online biedt naast online testen die je zelf thuis afneemt ook een SOA spreekuur. Heb je liever begeleidng of vind je een persoonlijk gesprek met daarin een duidelijk testadvies fijner? Maak dan een afspraak met onze SOA deskundige. De kosten voor de afspraak met onze SOA deskunidge in Gouda zijn 28 euro per consult, de kosten voor de testen zijn hetzelfde als in de webshop. 

Je utislag kan je twee werkdagen nadat je je afname hebt ingestuurd inzien in ons uitslagenportaal. Je logt in met je code en leest daar dan in begrijpelijke taal wat de uitslag is en voor jou betekent. Is je uitslag goed dan is dat mooi, je hoeft in het geval dat je niet eerder dan de aangegeven window fase hebt getest niets te doen. Stel je uitslag is niet goed dan kan je via ons uitslagenportaal je uitslag opvragen en deze meenemen naar je huisarts voor een behandeling. Wil je liever niet naar je huisarts dan bieden wij ook de mogelijkheid om je behandeling via ons te laten verlopen. Afhandelijk van de gevonden SOA schrijven we een recept voor je uit waarna je de medicatie kan afhalen bij de apotheek die je zelf hebt aangegeven. 

Geen reacties

Plaats een reactie