Inhoud class=
Ken je deze reclame nog? 'Tina was kosten die kondome????'


Dit filmpje is uit 1989! Is de schaamte om condooms of een soatest eraf na 35 jaar? De kwaliteit van de filmpjes is sowieso een stuk verbeterd in al die jaren. Maar zou men nu geen probleem meer hebben dit bij de kassa af te rekenen met een rij achter je? Of je zal net zien dat je bij de zelfscankassa een controle krijgt...

Wij steunen het idee dat soa testen zo makkelijk mogelijk gemaakt moet worden. Via het internet is het vaak toch het meest discreet je soa zorg te regelen. Je kunt je testen bij een afhaalpunt laten bezorgen, dit is er de volgende dag al. 
Inhoud soatestkit van Soapoli-online 

Soatesten inclusief behandeling

Soatesten is eigenlijk best makkelijk te regelen maar hoe zit dat daarna? Stel je hebt een positieve uitslag. De huisarts wordt niet zo blij van al die mensen die met hun uitslag het receptje bij de huisarts komen ophalen. Ze vragen zich af is er wel goed getest, waarom zij dat moeten oplossen. 

Bij Soapoli-online regelen wij je recept en/of de nazorg. Zo ben je op 1 plek met alles geholpen en heb je binnen enkele dagen volledige zekerheid. 

We hebben we enkele verkooppunten waar je terecht kunt. Het is altijd een apotheek waar je niet je test uit de schappen hoeft te halen maar discreet bij de balie kunt regelen. Betaal contant en je regel alles helemaal anoniem en discreet. 

Heb je advies nodig gedurende het testen of heb je nog een medische vraag? Neem contact met ons op en onze artsen en verpleegkundigen helpen jou graag verder. 


Direct een soatest bestellen

Voor 23 uur besteld, vandaag verzonden

Webshop
Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI