Als je een SOA test nodig hebt en je gaat hiervoor liever niet naar je huisarts dan is Soapoli-online de beste optie. 
De SOA verpleegkundigen en de oprichters van Soapoli-online, Marlous en Klazien, hebben inmiddels een volwassen leven aan ervaring in de SOA bestrijding. De ervaringen die zij hebben opgedaan op de soapoli van de GGD zijn gebruikt om de beste mogelijke SOA test thuis zorg online voor jou te maken. Soapoli-online is de plek waar jij anoniem en discreet een soa test thuis kan doen, terecht kan voor een SOA behandeling.  Door de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding op afstand door Marlous of Klazien hoeft een soa thuis test niet kil of afstandelijk te zijn. 

Een SOA thuis test online bestellen waarin je geen verschil in kwaliteit ervaart met je huisarts of GGD.

Als SOA verpleegkundigen hebben we onze kennis en ervaring ingezet bij het maken van de online SOA test advieswijzer, de SOA testwijzer. De Soatestwijzer helpt jou met de keuze welke SOA test bij jouw risico hoort. De Soatestwijzer kan je binnen 2 minuten doorlopen waarna je direct op je beeldscherm een overzicht ontvangt waarin je niet alleen ziet welke SOA test nodig is maar vanaf wanneer jij deze betrouwbaar kan afnemen.
 

Simpele afname instructie

De instructie bij je afnameset is simpel, hou je niet van lezen dan kan je op ons youtube kanaal ook de video’s bekijken. Ben je niet zo’n doe-hetzelf-er maar wil je wel discreet en anoniem testen. Vind je ondersteuing bij de afnaem prettig dan bieden we ook de mogelijkheid om naar ons SOA spreekuur in Gouda te komen. Onze spreekuurassistente kan je adviseren en ondersteunen bij het afnemen van de soa test.
 

Je afname wordt geanalyseerd in ISO lab en je uitslag beoordeeld door een arts microbioloog

Na afname verzend je de samples gratis naar ons ISO lab, daar wordt je afname onderzocht en je uitslag door de arts microbioloog geintrepreteerd en aan ons doorgegeven. Dit alles is binnen 2 werkdagen na aankomst in het lab.
 

Hoe krijg je de soa test thuis uitslag binnen?

je uitslag is al enkele dagen na verzending inzien. Door in te loggen met je unieke inlogcode kan je wanneer het jou uitkomt je soa test uitslag inzien.  De uitslag communiceren we in voor iedereen te begrijpen taal. Wil je graag je uitslag bewaren voor later? Dan kan je je labuitslag downloaden en uitprinten of opslaan op je pc of telefoon.
 

De soa test uitslag geeft aan dat je geen SOA hebt.

Is de uitslag van je test goed? Dat is fijn. Vergeet niet dat een soa test een momentopname is en dat als je opnieuw risico hebt gelopen je opnieuw moet testen.
 

Geeft je soa thuis test aan dat je een SOA opgelopen hebt?

Je krijgt geen goed nieuws, of misschien juist wel omdat je klachten had en nu zeker bent dat dee door een SOA werden veroorzaakt. Je kan met je uitslag naar je huisarts en deze kan je eventueel behandelen. Had je bewust gekozen voor een SOA thuis test omdat je niet naar je huisarts wilt dan kan je een behandeling via Soapoli-online aanvragen. Wij sturen het recept naar een apotheek die jij aangeeft en wij sturen dan het recept naar de betreffende apotheek.
 

Na de soa behandeling

Heb je de pillen tegen de soa ingenomen neem dan nog even de tijd voor partnerwaarschuwing. Het is belangrijk om je sekspartner(s) te waarschuwen dat je een SOA hebt en dat zij zich moeten laten testen en behandelen. Dit voorkomt verspreiding van de SOA en ook dat jij door een onbehandelde partner opnieuw besmet raakt. Ook hier kan Soapoli-online je bij helpen door een waarschuwingscode aan te vragen. Je logt in met de code op www.partnerwaarschuwing.nl, daar heb je de mogelijkheid om eventueel anoniem partners te waarschuwen dat zich moeten laten testen cq behandelen.
 

Een medisch team als meerwaarde?

Heb je vragen voor, tijdens of na het ontvangen van de uitslag van je soa thuis test dan kan je altijd contact met ons opnemen. Geen vraag is gek. Wij, de artsen en verpleegkundigen van Soapoli-online proberen vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden.
Geen reacties

Plaats een reactie

Onzeker of je je moet testen op soa?

Binnen 1 minuut gratis en anoniem advies

Soa-testwijzer