Er zijn veel verschillende doe-het-zelf testen verkrijgbaar, zoals testen op hiv, syfilis en chlamydia. Deze testen vind je op het internet en bij de drogisterij. Deze testen moeten een CE logo hebben anders mogen ze niet worden verkocht. Testen met een CE logo zijn goed verpakt en hebben een duidelijke gebruiksaanwijzing in het Nederlands. Helaas is het CE logo geen garantie voor een juiste testuitslag. De kwaliteit van de testen is wisselend. Dit komt vooral doordat niet alle testen even makkelijk zijn om uit te voeren en het is soms moeilijk om de testuitslag af te lezen. Deze testen zijn bedoeld als screening: als de test reageert dan is verder onderzoek nodig om te zien of er werkelijk een infectie is. Sommige testen kunnen een deel van de (beginnende) infecties missen. De testen zijn bovendien niet voor iedereen geschikt. Het is soms moeilijk te achterhalen welke test in jouw persoonlijke situatie geschikt is en een betrouwbaar resultaat geeft. Om deze reden raden wij het gebruiken van doe-het-zelf testen af.

Bij Soapoli-online werken we uitsluitend met laboratoriumtesten. Deze testen kun je thuis afnemen en stuur je zelf naar ons laboratorium. Binnen 3 werkdagen * ontvang je van ons via de mail of in een telefonisch contact je uitslag. (* uitgezonderd de vingerprikken die duren 7 werkdagen)  

bron: http://www.ggd.amsterdam.nl/infectieziekten/soa-hiv-sense/zelftesten/

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI