Vrouwen en klaarkomen

Jaren geleden heb je het misschien al ontdekt tijdens het doktertje spelen met je buurmeisje, meisjes iets anders in hun onderbroekje. In de tussentijd is er nog niks veranderd, mannen hebben piemels en vrouwen hebben spleetjes. Gemaakt om onder andere mee te seksen maar het werkt net even anders. Gelukkig is het effect hetzelfde, en kunnen zowel mannen als vrouwen klaarkomen. Bij mannen gaat dit in de meeste gevallen erg makkelijk en bij vrouwen is dit een ander verhaal.

De vagina

En daarom even terug naar de vagina. Tijdens het seksen, het inbrengen van de piemel in de vagina wordt vooral de piemel gestimuleerd om tot een orgasme te komen. Qua orgasme gebeurt tijdens het seksen, tenzij je niet nog iets extra's onderneemt, bij vrouwen niet veel. Door alleen je penis in de vagina te brengen en te bewegen komt bijna geen enkele vrouw klaar. Mocht jij de ervaring hebben dat dit niet klopt dan durf ik bijna te garanderen dat je voor de gek bent gehouden. Of een vrouw hebt getroffen die het van zichzelf ook niet zo goed weet maar goed heeft opgelet op de OOOhhhs en Aaahhhss uit de seksindustrie.

Geef gratis een orgasme weg

Om een vrouw te laten klaarkomen is het van belang dat je weet hoe het vrouwenlijf er "van onderen" uitziet. De basis zeg maar. Het 'orgasmeknopje" bij vrouwen is de clitoris. De clitoris zit boven de ingang van de vagina. Door de clitoris zachtjes te masseren kunnen vrouwen wel een orgasme krijgen. Bij het aanraken geldt wel 'handle with care" dus zachtjes strelen en goed opletten hoe de dame in kwestie reageert. Vind je het moeilijk om de "hotspot" van je partner te vinden? Je kan het haar ook gewoon vragen toch. Soms is het zelfs handig als je partner even voordoet hoe ze het liefst aangeraakt wil worden. Heb je eenmaal de weg naar de clitoris gevonden dan kan je verder oefenen met strelen en likken. Je inzet zal goed beloond worden en wellicht kom je op zo'n hoog level dat je tegelijk een hoogtepunt gaat bereiken. Ik zou zeggen lekker oefenen in je tentje op de camping deze zomer want volgens de laatste berichten krijgen we alleen maar regen..

Geen reacties

Plaats een reactie