Heb jij ook enorm genoten van je vrijgezellen bestaan. Lekker gefeest, veel geexperimenteerd met seks en andere wilde dingen gedaan waardoor je nu klaar bent om je vrije leventje op te geven én klaar voor het huwelijk? In de tijd dat je vrijgezel heb je misschien wel eens zonder condoom gesekst. En nu je de ware hebt gevonden waarmee jij de rest van je leven gaat delen, is het natuurlijk heel belangrijk om deze liefde een sterke start te geven. Nu je de huwelijksdatum hebt vastgesteld moet je natuurlijk allemaal andere belangrijke dingen regelen. En misschien is een van die belangrijke dingen afrekenen met je verleden en een soa test doen. Want je wilt toch straks niet kort na de huwelijksnacht dat het huwelijksbootje al in de eerste storm terecht komt doordat jij vergeten bent vooraf te checken dat je geen soa had?

SOA kan je voorkomen door veilig te vrijen. Veilig vrijen doe je als je condooms gebruikt zodat je vookomt dat je slijmvlies contact hebt of in contact komt met sperma, vaginaal vocht of bloed van je sekspartner. Het goed gebruiken van condooms is belangrijk om SOA te voorkomen. Op de juiste wijze het condoom gebruiken is erg belangrijk, zo moet je het condoom omdoen als jij of je partner een erectie heeft. Voorkom dat je tijdens de seks bijvoorbeeld gedurende het voorspel slijmvliescontact hebt. Belangrijk is om voordat je het condoom omdoet geen penis-vagina, vagina-mond, mond-penis, anus-mond of anus-mond contact hebt. Heb je wel een slijmvliescontact gehad die hier beschreven staat dan is het verstandig om de locatie waar het contact heeft plaats gevonden; bijvoorbeeld bij het in de mond nemen van de penis van een sekspartner je keel te laten onderzoeken. Lees voor informatie over het testen van de verschillende lichaamslocaties :Blog: Keel SOA test nodig?

Een soa test kan je betrouwbaar doen op chlamydia en gonorroe 14 dagen na een onveilig sekscontact. Syfilis en hiv kan je betrouwbaar testen via het bloed 6 en 12 weken na een onbeschermd sekscontact. Wil je het liefst discreet en anoniem soa testen omdat je niet wilt dat je soa test wordt geregistreerd in je digitale patientdossier bestel dan je soa test via Soapoli-online. Soapoli-online biedt dezelfde soa testen als de test die je huisarts je zou bieden. Bij Soapoli-online ontvang je niet alleen een soa test maar ook de zekerheid dat je altijd terecht kan met vragen en dat deze 24 uur per dag worden beantwoordt, en dat is geheel gratis! Ben je in paniek en wil je vandaag nog weten of je geen hiv hebt opgelopen? Maak dan een afspraak voor een hiv-sneltest.

Wil jij zekerheid over soa om te voorkomen dat je je huwelijk op het spel zet? Bestel dan snel je soa test via https://www.soapoli-online.nl. Denk je dat je wel risico hebt gelopen omdat je zonder condoom hebt gesekst met een andere partner maar heb je geen idee welk risico je hebt gelopen? En welke soa test je nu nodig hebt om onbezorgd te kunnen genieten? Volg dan onze SOA-testwijzer en ontvang direct een gratis soa-test advies met bijbehorende prijzen op je scherm. Kom je er niet uit of heb je liever gratis een persoonlijk advies? Mail dan naar info@soapoli-online.nl of kijk bij contact voor telefonisch overleg.

Geen reacties

Plaats een reactie