Wil jij zeker weten dat je geen chlamydia of gonorroe hebt? Kies dan voor de urine test op chlamydia en gonorroe, want deze is eenvoudig in gebruik en pijnloos. De Soapoli-online urine test voor mannen is eenvoudig af te nemen en een zeer betrouwbare methode om te uit te sluiten of je een chlamydia- of gonorroe infectie hebt opgelopen.

Door 10 dagen na een onbeschermd sekscontact de eerstestraal ochtendurine op te vangen en op te sturen kan je via ons laboratorium worden getest op chlamydia en gonorroe. Voor het testen op urine kan je ook de eerste straal urine gebruiken die je minstens twee uur hebt opgehouden, uiteraard blijft het noodzakelijk voor een betrouwbare test pas 10 dagen na het laatste onbeschermde sekscontact te testen. Deze test geeft zekerheid als je onbeschermde seks hebt gehad waarbij je risico hebt gelopen op chlamydia en gonorroe.

Deze test geeft zekerheid als je onbeschermde seks hebt gehad waarbij je risico hebt gelopen op chlamydia en gonorroe. Risico heb je gelopen als je onveilige seks hebt gehad waarbij jouw penis in contact is geweest met het slijmvlies van je sekspartner. Slijmvliescontact met je sekspartner heb je als je sekspartner je penis heeft aangeraakt met de vagina, mond of anus zonder dat jullie een condoom hebben gebruikt. 

In je urine soa testpakket zitten alle materialen om de urine test op chlamydia en gonorroe thuis af te nemen. Het pakket bevat een uitgebreide instructie en materiaal om je afname naar ons laboratorium te sturen voor onderzoek. Heb je nog vragen over de urine test dan kan je mailen naar info@soapoli-online en of telefonisch contact met ons opnemen.

Let op; heb je onbeschermde seks gehad check dan altijd onze SOA testwijzer wellicht is het testen van urine alleen niet voldoende om het risico wat je hebt gelopen uit te sluiten.

Geen reacties

Plaats een reactie