Ik kreeg laatst de opmerking 'die testen van jullie zijn wel duur, het is toch onnodig als je naar je huisarts kunt gaan'. Je huisarts is natuurlijk altijd de eerst aangewezen persoon om naar toe te gaan als je je wilt laten testen op SOA. Je huisarts heeft geheimhoudingsplicht dus alles wat jij vertelt dan blijft het tussen jullie. Maar het kan natuurlijk zijn dat je om een bepaalde reden echt niet naar je huisarts wilt gaan. Dit kan zijn omdat je je schaamt, omdat je dit soort gevoelige onderwerpen niet met je huisarts wilt bespreken. 

Een goed alternatief is de Soapoli van de GGD. Professionele begleiding en advies op maat. Zij werken wel met criteria om te bepalen wie zij wel en niet mogen helpen. Het kan zijn dat je niet aan deze criteria voldoet en dat ze alsnog verwijzen naar je huisarts. 

Is hier dan nog een alternatief op? Ja! Soapoli-online heeft een aanbod gecreerd die zich richt op de mensen die niet naar de huisarts willen en niet bij de GGD terecht kunnen. Klazien en Marlous hebben ruim 10 jaar ervaring in de SOA bestrijding en zijn volledig geschoold en getraind op het gebied van SOA en seksualiteit. 

Antwoord gevend op de opmerking van deze mevrouw: onze dienst is onnodig als je zonder problemen terecht kan bij je huisarts. Dit stimuleren wij ook. Maar als je niet naar je huisarts wilt gaan dan is er een betrouwbaar alternatief in de vorm van online hulpverlening van Soapoli-online. De kennis, kunde en service is precies hetzelfde; we bieden het alleen online aan ipv in de spreekkamer. 

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI