BLOG

terug naar het overzicht
Zelf een vaginale SOA test doen
Tags: Alweer een soa, Behandelen, Betaalde seks, Chlamydia, Condoom gescheurd, Genitale wratten, Gewaarschuwd, Gonorroe, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, Hiv/aids, Medicatie, Mycoplasma, Pijpen en beffen, Sneltest, Syfilis, Symptomen/klachten, Thuistesten, Trichomonas, Veilige seks, Vruchtbaarheid en SOA, Wanneer testen op SOA, Zwanger

Zie je op tegen het laten doen van uitstrijkje bij je huisarts en test je daarom niet op SOA?

Gelukkig is er een oplossing om toch op SOA te testen die minder ingrijpend is dan een inwendig onderzoek, je kan namelijk ook zelf een vaginale afname doen. Bestel je via Soapoli-online een SOA test voor de vrouw dan zit in je testpakket een afnameset om zelf met een wattenstaafje een vaginale test te doen.
 

Hoe neem je zelf een vaginale test af om op SOA te testen?

In deze instructie word je stap voor stap meegenomen in hoe je de afname goed afneemt,  hoe je deze labelt en verzend naar het laborarotorium.
 
 

Hoe snel heb ik de uitslag van mijn SOA test?

De uitslag van je afname ontvang je binnen twee werkdagen na de verzending van je afname naar ons lab. Je logt in met je testcode op MIJN UITSLAG  via www.soapoli-online.nl en leest daar je uitslag.

Wat als de uitslag aangeeft dat ik een SOA heb?

Soapoli-online biedt je de mogelijkheid de behandeling via hun te doen mocht je niet naar je huisarts willen voor behandeling. Via je inlogcode kan je in het  uitslagenportaal medicatie aanvragen ter behandeling van je SOA.
Geplaatst door: Klazien Visser op dinsdag 26 november 2019
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie