Verwezen naar Soapoli-online door je huisarts of GGD

Door drukte bij de huisarts of GGD kan het zijn dat hij jou verwezen heeft naar Soapoli-online voor een soa test. Dit geeft jou veel voordelen: 

Voordelen testen via Soapoli-online

Goedkoper: 

Soapoli-online biedt soa testen tegen een scherp tarief, de kosten voor een test via Soapoli-online liggen veel lager dan een analyse via je huisarts.
Test Kosten soa test Soapoli-online Labkosten soa test huisarts 
op basis van NZa tarief 
Je besparing als je via Soapoli-online test
Chlamydia  34,95 53,79* 18,84
Gonorroe  34,95 53,79* 18,84
Chlamydia & Gonorroe  44,95 88,19* 43,24

Via Soapoli-online testen is goedkoper dan een soa-test doen via je huisarts. Test je via de huisarts dan worden de kosten die het lab maakt voor de analyse teruggehaald via je zorgverzekering. De meeste zorgverzekeringen vergoeden geen lab analyse als je je eigen risico nog niet opgemaakt hebt waardoor de kosten direct van je eigen risico gaan. De kosten die door het laboratorium naar je zorgverzekering worden gestuurd liggen vaak veel horen dan als je via Soapoli-online test. Zo kost een soa test op chlamydia via Soapoli-online 34,95 via je zorgverzekering ligt het bedrag vaak rond de 50 euro, doorgaans zijn de kosten voor een soa-test via de zorgverzekering 15 euro duurder dan testen via Soapoli-online.

In Nederland kennen we de zogehete NZa tarieven. De NZa stelt de maximumtarieven vast op basis van periodiek kostenonderzoek. Het laboratorium hanteert deze prijzen en berekend deze door aan de huisarts als hij een onderzoek voor jou aanvraagt. 
Soapoli-online is een commerciele aanbieder en heeft daarom lagere prijzen kunnen onderhandelen zodat de zorg toegankelijk is voor iedereen. 

Discreet: 

Soapoli-online werkt anoniem en discreet. Alle testen kunnen zelf worden afgenomen en je afname wordt in het lab geanalyseerd. De uitslag is even betrouwbaar als testen via je huisarts of de GGD.

Gratis professioneel testadvies: 

Je bepaald aan de hand van de Soatestwijzer welke soatest je nodig hebt.
Heb je soa klachten die kunnen wijzen op een soa als Test dan altijd chlamydia en gonorroe, mannen testen urine en vrouwen testen via een vaginale zelfafname. Heb je meer risico gelopen of behoefte aan een uitgebreid soa test advies check dan onze Soatestwijzer
 
chlamydia en gonorroe test voor de man chlamydia en gonorroe test vrouw
 

Veel ervaring: 

De initiatiefnemers van Soapoli-online hebben ieder ruim 20 jaar ervaring in de soa bestrijding. Ze zijn voor een vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste online aanbieder door Soaaids Nederland. 

Je uitslag met je huisarts delen

Je huisarts is en blijft de eerste lijnshulpverlener. Hij zal terug willen horen wat de uitslag was. De uitslag van je soa test kan je downloaden en zelf naar je huisarts mailen, deze kan de uitslag in je dossier toevoegen.


Ben je positief getest dan kun je je behandeling via de huisarts regelen of je vraagt het aan via Soapoli-online. 

Soapoli-online is beoordeeld met een 9,5 / 10 (9587 beoordelingen)

27-11-2021
M.
26-11-2021
De service is anoniem, veilig, discreet en snel.