BLOG

terug naar het overzicht
Pillen voor chlamydia
Tags: Alweer een soa, Behandelen, Betaalde seks, Chlamydia, Condoom gescheurd, Genitale wratten, Gewaarschuwd, Gonorroe, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, Hiv/aids, Medicatie, Mycoplasma, Pijpen en beffen, Sneltest, Syfilis, Symptomen/klachten, Thuistesten, Trichomonas, Veilige seks, Vruchtbaarheid en SOA, Wanneer testen op SOA, Zwanger

Denk jij dat je een chlamydia infectie hebt?

Heb je vaginale klachten of pijn bij het plassen? Ben je al aan het googlen geslagen omdat je denkt dat je chlamydia hebt?  Op zoek naar welke pillen voor chlamydia je nu nodig hebt om van je klachten af te komen en hoe je de pillen voor chlamydia via internet kan bestellen?

Hoe Soapoli-online je aan pillen tegen chlamydia helpt

Doe je een chlamydia test via Soapoli-online en blijkt dat je besmet bent met de chlamydia bacterie, dan kan Soapoli-online je helpen aan een chlamydia behandeling. Makkelijk want je hoeft er niet voor naar je huisarts als je dat niet wilt, veilig omdat je zeker weet dat de medicatie die je krijgt de juiste is om jouw infectie te behandelen, discreet omdat je je medicatie ook thuis kan laten sturen. Kortom je chlamydia probleem wordt professioneel opgelost zonder dat je in de zorgen hoeft te zitten over hoe je deze situatie oplost.
 

Zelf pillen regelen tegen chlamydia

Wat je moet weten voor je medicatie tegen een chlamydia infectie ontvangt via Soapoli-online

Wij verstrekken alleen recepten voor een chlamydia infectie als je via ons op chlamydia getest bent en als je uitslag aangeeft dat je besmet bent. Besluit je om je via Soapoli-online te laten behandelen dan kan je dit na het ontvangen van onze uitslag kenbaar maken. Via het uitslagenportaal worden een aantal vragen gesteld over je gezondheid. Dit is om te kunnen bepalen of je zonder risico medicatie ter behandeling van een chlamydia infectie kan innemen. Is je gezondheid goed en zijn er geen andere belemmeringen voor een behandeling dan faxen of mailen wij je recept naar de apotheek die jij in het contact met ons hebt aangegeven.

Een chlamydia behandeling regelen we liefst zo spoedig mogelijk voor je; binnen 1 hooguit 2 werkdagen

Hoe eerder je behandeld wordt hoe beter. Belangrijk bij een behandeling tegen chlamydia is dat je minstens 7 dagen geen sekscontact hebt; niet met jezelf (voor mannen) maar ook niet met anderen. De reden is dat je het geïnfecteerde gebied de gelegenheid moet geven tot rust te komen en dat je in de tijd kort na de behandeling nog besmettelijk bent.

Vertel je (s) ex-partners dat je chlamydia hebt

Niet onbelangrijk hierbij is dat je al je sekspartners waarschuwd dat jij een chlamydia hebt; zij kunnen zich dan laten testen en behandelen zodat jij niet nogmaals chlamydia oploopt.
Vind je het waarschuwen voor chlamydia moeilijk? Schakel dan de hulp in van Soapoli-online; want het niet waarschuwen van je sekspartner(s) kan je gewoon niet maken!

Twijfel je of je wel een SOA test nodig hebt? Weet je niet welke SOA test je nodig hebt? Doe dan onze SOA-testwijzer en ontvang in enkele seconden een gratis soa-test advies. Nog vragen of kom je er niet uit? Mail dan naar info@soapoli-online.nl voor overleg.

Geplaatst door: Klazien Visser op vrijdag 22 november 2019
4 reacties
Ik ben bang dat ik chlamidia heb
Geplaatst door: Patrycja Jedrzejewska op donderdag 8 april 2021
Beste Patrycja,

Als je vermoed dat je chlamydia hebt dan kan je het beste een test doen zodat je behandeld kan worden. Weet je niet welke test je moet doen dan adviseren we je eerst onze SOAtestwijzer https://www.soapoli-online.nl/soatestwijzer door te lopen.

groet, Klazien
Geplaatst door: Klazien op donderdag 8 april 2021
Ik ben 3 weken geleden behandeld voor vaginale chlamydia maar nu blijkt dat ik het ook anaal heb terwijl ik daar geen seks heb gehad. Na mijn kuur heb ik wel onveilige seks gehad met mijn huidige partner maar nu vroeg ik me dus af of de kans groot is dat ik mezelf weer vaginale chlamydia heb gegeven en hem heb besmet.
Geplaatst door: Suzanne op dinsdag 13 april 2021
Beste Suzanne

Dat zou kunnen. Wij adviseren altijd meteen ook anaal te testen omdat we zo vaak zien dat het daar gemist word en vrouwen positief hertesten. Ik stuur je prive de rest van het antwoord zodat je weet wat je vervolg stappen moeten zijn.

Groet Marlous
Geplaatst door: Marlous Lasschuyt op dinsdag 13 april 2021
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie