Zelf pillen regelen tegen chlamydia

Denk jij dat je een chlamydia infectie hebt?

Heb je pijn of klachten of pijn bij het plassen? Ben je al aan het googlen geslagen omdat je denkt dat je chlamydia hebt? Op zoek naar welke pillen voor chlamydia je nu nodig hebt om van je klachten af te komen en hoe je de pillen voor chlamydia via internet kan bestellen? Soapoli-online helpt je verder met alle informatie over chlamydia en aan een behandeling.

Hoe Soapoli-online je aan pillen tegen chlamydia helpt

Doe je een chlamydia test via Soapoli-online en blijkt dat je besmet bent met de chlamydia bacterie, dan kan Soapoli-online je voorzien van chlamydia medicatie. Het kan geheel eenvoudig, want je hoeft er niet voor naar je huisarts als je dat niet wilt. Ook gebeurt het veilig, omdat je zeker weet dat de medicatie die je krijgt de juiste is om jouw infectie te behandelen. Ook verloopt het discreet, omdat je je medicatie thuis kunt laten sturen of naar een afhaalpunt.

Kortom, je chlamydia probleem wordt professioneel opgelost. 
 
 

Wat je moet weten voor je medicatie tegen een chlamydia infectie ontvangt via Soapoli-online

Wij verstrekken alleen recepten voor een chlamydia infectie als je via ons op chlamydia getest bent en als je uitslag aangeeft dat je besmet bent. Besluit je om je via Soapoli-online te laten behandelen, dan kan je dit na het ontvangen van onze uitslag kenbaar maken. Via het aanvraagformulier in het uitslagenportaal worden een aantal vragen gesteld over je gezondheid. Dit is om te kunnen bepalen of je zonder risico medicatie tegen een chlamydia infectie kan innemen.

Is je gezondheid goed en zijn er geen andere belemmeringen voor een behandeling dan maken we een recept voor je en sturen dit naar jou toe. 

Een chlamydia behandeling regelen we liefst zo spoedig mogelijk voor je; binnen 1 hooguit 2 werkdagen

Hoe eerder je behandeld wordt, des te beter. Belangrijk bij een behandeling tegen chlamydia, zoals de pillen voor chlamydia, is dat je minstens 7 dagen geen sekscontact hebt; niet met jezelf maar ook niet met anderen. De reden is dat je het geïnfecteerde gebied de gelegenheid moet geven tot rust te komen en dat je in de tijd kort na de behandeling nog besmettelijk bent.

Vertel je (s)ex-partners dat je chlamydia hebt

Niet onbelangrijk hierbij is dat je al je sekspartners waarschuwt dat jij een chlamydia hebt; zij kunnen zich dan laten testen en behandelen zodat jij niet nogmaals chlamydia oploopt.
Vind je het waarschuwen voor chlamydia moeilijk? Schakel dan de hulp in van Soapoli-online; wij helpen jou om hen discreet en anoniem te waarschuwen. 

Chlamydia pillen online kopen

Ben je overtuigd van de noodzaak van een chlamydia test en de mogelijke behandeling met chlamydia pillen? Wacht niet langer en doe een soa test van Soapoli-online. Bij een positieve uitslag kun je snel en discreet de pillen naar je toe laten sturen. Zorg voor je gezondheid en verkrijg helderheid over jouw situatie.
 

Twijfel je of je wel een soa test nodig hebt? Weet je niet welke soa test je nodig hebt? Doe dan onze SOA-testwijzer en ontvang in enkele seconden een gratis soa-test advies. Nog vragen of kom je er niet uit? Mail, bel of whatsapp ons dan helpen we je graag verder.
 

4 reacties
Patrycja Jedrzejewska
donderdag 8 april 2021
Ik ben bang dat ik chlamidia heb

Klazien
donderdag 8 april 2021
Beste Patrycja,

Als je vermoed dat je chlamydia hebt dan kan je het beste een test doen zodat je behandeld kan worden. Weet je niet welke test je moet doen dan adviseren we je eerst onze SOAtestwijzer https://www.soapoli-online.nl/soatestwijzer door te lopen.

groet, Klazien

Suzanne
dinsdag 13 april 2021
Ik ben 3 weken geleden behandeld voor vaginale chlamydia maar nu blijkt dat ik het ook anaal heb terwijl ik daar geen seks heb gehad. Na mijn kuur heb ik wel onveilige seks gehad met mijn huidige partner maar nu vroeg ik me dus af of de kans groot is dat ik mezelf weer vaginale chlamydia heb gegeven en hem heb besmet.

Marlous Lasschuyt
dinsdag 13 april 2021
Beste Suzanne

Dat zou kunnen. Wij adviseren altijd meteen ook anaal te testen omdat we zo vaak zien dat het daar gemist word en vrouwen positief hertesten. Ik stuur je prive de rest van het antwoord zodat je weet wat je vervolg stappen moeten zijn.

Groet Marlous

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI