Wil jij ook het liefst zo snel mogelijk uitsluiten of je syfilis, hiv of hepatitis B hebt opgelopen? En een betrouwbare uitslag ontvangen? Stop dan met zoeken en bestel je thuis test via Soapoli-online. Soapoli-online heeft sinds vorige week een nieuwe bloedafname systeem om zelf bloed af te nemen om op hiv, syfilis en hepatitis B te testen. Met de nieuwe zelfafname bloedtest van Soapoli-online vang je 6 dikke druppels bloed op die worden onderzocht bij Star-MDC. Star-MDC is een iso gecertificeers laboratorium. Hierdoor is je uitslag gegarandeerd een betrouwbare uitslag én je bent verzekerd van een snelle uitslag. Bestel bij ons je test op hiv, syfilis en/of hepatitis B en ervaar de snelheid en de service van thuis op SOA testen.

Hoe loop ik syfilis, hiv of hepatitis B op?

  • De Syfilis bacterie wordt via seksueel contact met besmette slijmvliezen overgedragen. Slijmvliezen zitten in de mond, vagina, anus en op de penis. Overdracht van syfilis gaat via wrijfcontact van penis-vagina, penis-anus, mond-anus, mond-vagina en penis-mond maar ook via penetrerende seks.
  • Het hepatitis B-virus loop je op via seksueel contact met besmette slijmvliezen. Slijmvliezen zitten in de mond, vagina, anus en op de penis. Overdracht van hepatitis B gaat via wrijfcontact van penis-vagina, penis-anus, mond-anus, mond-vagina en penis-mond maar ook via penetrerende seks.
  • Hiv loop je op via met hiv besmet bloed, vaginaal vocht op sperma contact op tijdens een onveilig sekscontact. Hiv wordt overgedragen via penetrerende seks. Lees meer over hiv in onze blog. Blog: Hoe besmettelijk is HIV?

Wanneer kan je betrouwbaar hiv, hepatitis B en syfilis testen?

De uitslag is betrouwbaar als je na de incubatietijd van een ziekte test. De incubatietijd voor syfilis is 6 weken, voor hepatitis B en hiv is het 12 weken (3 maanden). De datum waarop je betrouwbaar kan testen reken je uit door de aangegeven tijd op te tellen bij de datum waarop je de laatste keer onveilige seks had.

Kan ik echt zelf bloed afnemen?

Ja echt jij kan het. Bestel je een bloedtest via Soapoli-online dan ontvang je een pakket met daarin twee vingerprikkers, een opvangbuisje, een alcoholdoekje en een pleister met daarbij gratis verzendmateriaal om je afname retour te sturen naar ons laboratorium.

Hoe gaat het afnemen?

Het afnemen doe je door met de vingerprikker in je huid te prikken en daarna 6 dikke druppels bloed op te vangen in het opvangbuisje. Bekijk de instructie hieronder om te zien hoe de vingerprik in zijn werk gaat.

Wanneer kan je de uitslag van ons verwachten?

Zodra je bloed is aangekomen in het laboratorium wordt het meteen getest. De uitslag van het laboratoratorium is bij Soapoli-online meestal binnen 3 werkdagen bekend. Wij geven de uitslag meteen aan je door via de mail, telefonisch of sms, je voorkeur kan je bij je bestelling aangeven.

Heb je risico op hiv, dan heb je ook een risico op chlamydia of gonorroe gelopen. Loopvoor een passend testadvies onze Soatestwijzer door. Kom je er niet uit? Ontvang je liever eenpersoonlijk testadvies? Stuur dan een mail naar info@soapoli-online.nl of neem telefonisch contact op.

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI