Je hebt aangegeven je medicatie thuis gestuurd te willen krijgen. Nadat het recept door ons is voorgeschreven, ontvang je een mail van MijnApotheek met daarin een bestelnummer,  een link naar de gezondheids vragenlijst en een link naar het bestellen van de medicatie. Nog geen link ontvangen? Check in je mailbox je spambox of map ongewenste berichten.

 

Afbeelding 1.

 

STAP 1: Ga naar  www.123contactform.com/form-2128127/medicatie-gegevens-formulier dit adres staat in de mail (zie afbeelding 1).  Vul op het online formulier (afbeelding 2) je medische gegevens in. Deze gegevens zijn nodig om een verantwoorde medicatiebewaking te kunnen uitvoeren.

 

Afbeelding 2.

 

STAP 2: Na het verzenden van je medische gegevens zoals aangegeven hierboven ontvang je een mail met daarin je MED code.

 

STAP 3: Klik op de link om het product te bestellen, de link vind je in de eerst ontvangen mail van MijnApotheek (zie afbeelding 1). Voer de MED code en het bestelnummer in op de daarvoor bestemde plekken (zie afbeelding 3). Je kan nu direct het product te bestellen.

 

Afbeelding 3.

 

 

Let op! het aantal wat wordt uitgegeven aan voorgeschreven medicatie kuren is altijd 1.

Zodra je de medicatie hebt togevoegd aan je winkelwagen kan je je adresgegevens invoeren en de medicatie afrekenen. Medicatie besteld op werkdagen voor 14.00 wordt nog dezelfde dag verzonden.