Zo'n erotische massage is heel spannend en wekt de nieuwsgierigheid op. Als stel zijnde kun je elkaar lekker masseren met heerlijk geurende olieen. Dit kan goed als voorspel dienen maar hoeft natuurlijk niet per se tot seks te leiden.

Er bestaan ook speciale salons voor. In deze salons krijg je geen stevige sportmassage maar erotische massages die bestaan uit lichaamsmassages die door de masseur of masseuse zonder kleding worden gegeven aan een eveneens naakte klant. Het aanbod is gericht op lichamelijk contact maar zonder de intentie om seks (geslachtsgemeenschap/ neuken) te hebben. Er bestaan veel variaties in dit soort massages zo kan je met of zonder happy end doen. Met eenhappy end wordt bedoeld dat de persoon die gemasseerd wordt klaarkomt, heb je geen happy end dan kom je niet klaar.

Dit klinkt heel spannend en deze salons worden dan ook goed bezocht. Toch horen wij vaak dat er verwarring is onder mannen die zo'n massage hebben ondergaan. Sommige geven aan dat ze niet hadden verwacht dat er seksuele handelingen bij komen kijken. Ze ondergaan het maar voelen zich daarna zo overrompeld dat ze twijfelen over hoe veilig voor SOA dit alles was.    

Daarom een paar do's en dont's zodat je voorbereid bent als je naar zon massage salon gaat zonder het risico op een SOA te lopen:

Vele denken geen enkel risico op SOA te kunnen lopen met een massage. Deels klopt dit natuurlijk ook wel; zolang je gemasseerd wordt en de broekjes aanblijven zodat er geen contact is met elkaars geslachtsdelen of er orale seks wordt gegeven is dit ook geen risico op SOA.

Wat echter meestal wel gebeurd is dat er tijdens de massage geen broekje wordt gedragen en er wel degelijk contact van geslachtsdelen die tegen elkaar aan worden gewreven zonder dat er een condoom tussen zit. Zo is er wel sprake van slijmvliescontact doordat de vagina van de vrouw over de penis van de man wrijft. En een happy end wordt vaak versneld doordat de masseur of masseuse toch de geslachtsdelen zonder condoom stimuleert en dit is een risico om een SOA als chlamydia, gonorroe of syfilis overgedragen te krijgen.

Wil je geen risico lopen? Zorg dan dat je je onderbroek aanhoudt bij de body to body massage. Heb je hier geen zin in maar ook geen zin
in een SOA; zorg dan dat als je opgewonden bent je een condoom omdoet. Bedenk wel dat het gebruik van condooms en massage olie een slechte combi is. Massage olie, baby olie en andere olie achtige glijproducten zorgen ervoor dat een condoom kan scheuren. Je doet er goed aan om ook tijdens het pijpen naar een happy end een condoom om te doen.

Toch risico gelopen op SOA? Laat je testen op SOA. Neem hier een kijkje in onze webshop. Deze testen kun je allemaal zelf afnemen en worden discreet verzonden. 

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Heb je onveilige seks gehad? Laat jezelf testen.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 23:00 besteld = morgen in huis, Sameday delivery ook mogelijk  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.5/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Moet ik een soa test doen?

Gebruik onze Gratis soa-symptoomwijzer

> START SYMPTOOMWIJZER
NIEUW: PrEP recept en controles

HIV voorkomen met de PrEP pil

> GA DIRECT NAAR PrEP-POLI