Er zijn veel mensen die denken dat als je je piemel of vagina na of voor de seks goed wast met zeep je de chlamydia of de gonorroe bacterie weg kan wassen. Een fabeltje! Een bacterie of virus op je lijf kan je niet weg wassen met zeep.

De enige manier om een chlamydia of gonorroe infectie te voorkomen is om tijdens de seks een condoom te gebruiken, met zeep wassen helpt niet! Ook niet als je al een chlamydia of gonorroe hebt opgelopen, was je deze niet weg met zeep. Je hebt dan echt een antibiotica behandeling nodig om van je infectie af te komen.

SOA (seksueel overdraagbare aandoeningen) worden veroorzaakt door bacteriën en virussen. Deze seksueel overdraagbare bacteriën, bijvoorbeeld de chlamydia bacterie kan je oplopen als je seks hebt zonder condoom. Een chlamydia oplopen kan al als je slijmvliescontact hebt. Bijvoorbeeld als je naakt vrijt en je vagina komt in aanraking met de top van de penis van je sekspartner, of andersom. Dit slijmvliescontact zonder dat er een condoom tussen zit kan al voldoende zijn om een chlamydia of gonorroe op te lopen als je partner besmet is.

Heb jij altijd gedacht dat je door je piemel of vagina met zeep te wassen geen SOA op kan lopen? Laat je dan eens op SOA testen, een chlamydia of gonorroe test kan je zelf, is eenvoudig en doet geen pijn. Door zelf te weten dat je geen SOA scheelt veel stress en angst. Een soa test kan via je huisarts of via de GGD, wil je snel zekerheid? Neem dan een kijkje in onze webshop, vandaag voor 16.00 besteld is vandaag verzonden. Wil je meer weten over de SOA testen van soapoli-online? Lees hier meer

Weet je niet welke SOA test je moet doen? Loop dan onze soatestwijzer door, en ontvang in 3 stappen een soa test advies.

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI