Is er bij jou sprake geweest van onveilige seks? Dan kan je altijd het risico lopen op een soa. Doe daarom altijd voor de zekerheid een soa test na onveilige seks. Zo weet je zeker of je wel of niet te maken hebt met een soa. Ook wanneer je geen klachten ervaart, wil dat nog niets zeggen. Niet bij iedere soa heb je namelijk direct klachten. Heb jij echter wel last van klachten die wijzen op een chlamydia, gonorroe of trichomonas of heb je onveilige seks gehad en wil jij je testen? Dan ben je bij Soapoli-online aan het juiste adres voor een betrouwbare soa test!

Twijfel je welke soa test het beste bij jouw situatie past? Doe onze gratis soa testwijzer.
SPO Chlamydia, gonorroe en trichomonas urine test

Chlamydia, gonorroe en trichomonas urine afnameset

voor mannen
64,95
SPO Chlamydia, gonorroe en trichomonas vagina test

Chlamydia, gonorroe en trichomonas soatest (vaginale afname)

voor vrouwen
64,95
Veel verkocht
Combinatie testpakket voor de man met chlamydia, gonorroe, trichomonas, syfilis en HIV

Combinatie testpakket voor de man met 5 soa-bepalingen

124,95
Combinatietestpakket voor de vrouw met chlamydia, gonorroe, triichomonas, syfilis en HIV

Combinatie testpakket voor de vrouw met 5 soa-bepalingen

124,95

Onze specialisten

Peter Leusink
Huisarts, Voorzitter SeksHAG, Seksuoloog, Medisch verantwoordelijke arts bij Soapoli-online
“Mensen willen niet allemaal op dezelfde manier geholpen worden. Wat betreft soa-hiv-zorg wordt een deel mogelijk beter bereikt met e-health. 
Een goede ontwikkeling mits de kwaliteit wordt gewaarborgd. Daarom ondersteun ik Soapoli-Online."

Sandra Brand
Spreekuurondersteuner bij Praktijk de huisarts te Gouda
'De meerwaarde van Soapoli-online's ondersteunend spreekuur is dat mensen naast de online optie ook de mogelijkheid hebben face to face begeleiding te krijgen.'

Tevreden klanten

Wij zijn beoordeeld met een 9,5 / 10 met 10305 beoordelingen

Wij leveren de hoogste kwaliteit:

Over Soapoli-online

Soapoli-online staat voor kwaliteit, dienstverlening, persoonlijke zorg en streeft naar de hoogsthaalbare service.

Dit heeft zij bewezen in verschillende onafhankelijke onderzoeken.

  •  Soapoli-online staat voor het zesde jaar als best scorende aanbieder in de Advieschat. De Advieschat is in 2017 opgericht op initiatief van Soaaids Nederland.
  •  Soapoli-online staat vermeld als betrouwbare soa thuistest aanbieder op de site van Soaaids Nederland.
  •  Soapoli-online kwam als best scorende aanbieder uit het onderzoek van het RIVM in 2016.
Ga naar over ons
De combinatie afnameset chlamydia, gonorroe en trichomonas van Soapoli-online kun je eenvoudig thuis afnemen wanneer en waar jij maar wilt.

We hebben 2 soorten testen: de vaginale afname speciaal voor de dames en een urinetest speciaal voor de mannen. Weet je niet exact welke test je moet nemen om zekerheid te krijgen of jij geen chlamydia, gonorroe en/ of trichomonas hebt opgelopen? Doorloop onze gratis en anonieme Soa-testwijzer en ontvang een advies op maat.

Is je uitslag positief? De huisarts is de eerst aangewezen persoon om jou te helpen aan een behandeling. Vind je dit niet prettig en wil je liever door Soapoli-online geholpen worden? Soapoli-online kan jou een recept uitschrijven om chlamydia en/of trichomonas te behandelen. Voor gonorroe heb je een injectie nodig. Wij werken samen met een arts in Gouda die jou de injectie kan geven.
(In uitzonderlijke omstandigheden behoudt Soapoli-online zich het recht voor om een behandeling niet voor te schrijven.)

Het is heel verstandig om een chlamydia, gonorroe en trichomonas thuistest tijdig te bestellen, want met soa’s kun je altijd maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Heb je klachten/ symptomen die kunnen passen bij een soa? Neem altijd een kijkje in onze Soa-symptoomwijzer. Binnen een minuut weet je hiermee of jouw symptomen een indicatie kunnen zijn voor het hebben van chlamydia of gonorroe. Vraag je jezelf af wat de meest voorkomende symptomen zijn voor chlamydia, gonorroe en trichomonas? 

  • pijn bij het plassen
  • afscheiding
  • tussentijdse bloedingen
  • andere geur 

Tijd om op chlamydia, gonorroe en trichomonas te testen

Heeft een sekspartner jou gewaarschuwd of komen bovenstaande symptomen overeen? Dan raden wij zeker aan om een chlamydia, gonorroe en trichomonas test in huis te halen. Wij hebben diverse testen waarmee jij erachter komt of je daadwerkelijk met chlamydia, gonorroe of trichomonas besmet bent. Wist je dat de betrouwbaarheid van onze soa test voor thuis hetzelfde is als testen via de huisarts of GGD? Jaarlijks benaderen meer dan 50.000 Nederlanders ons voor een soa thuistest. 

Hoe werkt een chlamydia, gonorroe en trichomonas thuistest?

Het bestellen, ontvangen en doen van een chlamydia, gonorroe en trichomonas test werkt bij ons in vier overzichtelijke stappen:

  • Soapoli-online levert jouw chlamydia, gonorroe en trichomonas thuistest discreet af. Voor 23.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis. 
  • Volg de duidelijke instructies en neem de soa thuistest zelfstandig af.
  • Getest? Verzend je afname gratis naar ons ISO-gecertificeerd laboratorium.
  • Ontvang de uitslag van jouw chlamydia en gonorroe thuistest binnen 1-3 werkdagen in ons uitslagenportaal.

Naast het testen op chlamydia en gonorroe kun je bij ons ook terecht voor een syfilis en hiv test of een uitgebreid testpakketten specifiek voor de man en de vrouw

Over Soapoli-online

Soapoli-online staat voor kwaliteit, dienstverlening, persoonlijke zorg en streeft naar de hoogst haalbare service. In 2012 richtten Klazien Visser en Marlous Lasschuyt Soapoli-online op. Zij werkten hiervoor voor een Soa-poli van een GGD. “Wij zagen in de spreekkamer echter steeds meer mensen die liever in alle anonimiteit op een soa willen testen, het liefst zonder een gesprek met een arts of verpleegkundige.” Zo brachten zij de soa thuistest op de markt, waaronder de chlamydia en gonorroe test.


Onze kwaliteit heeft zich bewezen in verschillende onafhankelijke onderzoeken. Soapoli-online staat bijvoorbeeld al zes jaar op rij als best scorende aanbieder in de Advieschat. De Advieschat is in 2017 opgericht op initiatief van Soaaids Nederland. Wist je dat we ook op het gebied van PrEP veel advies en ondersteuning geven? Wij staan altijd voor je klaar.

Soa thuistest

Heb je onveilige seks gehad? Laat jezelf testen.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 23:00 besteld = morgen in huis, Sameday delivery ook mogelijk  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.5/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Moet ik een soa test doen?

Gebruik onze Gratis soa-symptoomwijzer

> START SYMPTOOMWIJZER
NIEUW: PrEP recept en controles

HIV voorkomen met de PrEP pil

> GA DIRECT NAAR PrEP-POLI