BLOG

terug naar het overzicht
Een SOA test, NU!
Tags: Alweer een soa, Behandelen, Betaalde seks, Chlamydia, Condoom gescheurd, Genitale wratten, Gewaarschuwd, Gonorroe, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, Hiv/aids, Medicatie, Mycoplasma, Pijpen en beffen, Sneltest, Syfilis, Symptomen/klachten, Thuistesten, Trichomonas, Veilige seks, Vruchtbaarheid en SOA, Wanneer testen op SOA, Zwanger

Als je dan eindelijk die stap hebt genomen om je te laten testen op SOA dan wil je dat zo snel als mogelijk. Zeg maar gerust NU! En dan zit je niet te wachten op een mevrouw die je vriendelijk meedeelt dat je 4 weken moet wachten voor je aan de beurt bent. Dus je gaat op google zoeken: 'betrouwbaar SOA testen' en stuit op verschillende aanbieders.

Hoe bepaal je nou hoe je via internet betrouwbaar op SOA test?

Belangrijk bij het maken van je keuze is dat je er op let dat je voor een laboratoriumtest kiest. De zelfafleestest zijn een stuk goedkoper maar helaas niet zo betrouwbaar Wil je snel geholpen worden, uitstekende service en professionele adviezen krijgen...dan is www.soapoli-online.nl dé website waar je moet zijn. Je kunt er op werkdagen vanuit gaan: vandaag besteld voor 16.00 besteld is morgen, uiterlijk overmorgen in huis. Je uitslag ontvang je binnen 3 werkdagen nadat je je afgenomen test naar het laboratorium hebt verzonden. Is er iets niet duidelijk of heb je advies nodig? Wij reageren snel, omdat we het belangrijk vinden dat jij snel zekerheid krijgt.

Geplaatst door: Marlous Lasschuyt op zondag 8 september 2013
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie
 
 

Onzeker of je je moet testen op soa?

Binnen 1 minuut gratis en anoniem test advies

Soatestwijzer