Hoe anoniem wil je SOA testen?

Hoe anoniem wil je SOA testen?

'He jij ook hier! Kom je ook SOA testen?' dat horen als je in een wachtruimte zit te wachten is toch "your worst nightmare"?! Natuurlijk doet je huisarts en de SOA poli van de GGD er alles aan om jouw privacy te waarborgen maar dat neemt niet weg dat je dat wachten in een wachtruimte onprettig vindt. Je kan er immers iedereen tegen het lijf lopen.

Gelukkig hebben wij dé oplossing. Via onze website www.soapoli-online.nl kun je SOA testen kopen die je volledig thuis kunt afnemen.

Heb je een bestelling geplaatst en ben je bang dat de postbode nu weet wat jij hebt besteld? Geen zorgen, wij versturen je pakket in een witte brievenbusdoos naar het door jouw opgegeven adres. Wil je geen pakket op je deurmat? maak dan gebruik van onze inlooppunten in Gouda of Veldhoven.

Hoe gaat het als je het pakket in huis hebt?

Je neemt zelf de testen af en stuurt deze naar het laboratorium in een door ons bijgevoegde envelop. De uitslag ontvang je binnen 3 werkdagen. Test anoniem & discreet op SOA via Soapoli-online

Maak jij je zorgen over SOA? Ga voor zekerheid en anonimiteit via Soapoli-online. Alle soa testen worden onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, deze testen worden op dezelfde wijze geanalyseerd als testen van de GGD en de huisarts. Net zo betrouwbaar. Uitslagen mag je binnen 3 werkdagen verwachten en ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden als een behandeling nodig blijkt te zijn.


Reacties

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.