BLOG

terug naar het overzicht
Hoe anoniem wil je SOA testen?
Tags: Alweer een soa, Behandelen, Betaalde seks, Chlamydia, Condoom gescheurd, Genitale wratten, Gewaarschuwd, Gonorroe, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, Hiv/aids, Medicatie, Mycoplasma, Pijpen en beffen, Sneltest, Syfilis, Symptomen/klachten, Thuistesten, Trichomonas, Veilige seks, Vruchtbaarheid en SOA, Wanneer testen op SOA, Zwanger

'He jij ook hier! Kom je ook SOA testen?' dat horen als je in een wachtruimte zit te wachten is toch "your worst nightmare"?! Natuurlijk doet je huisarts en de SOA poli van de GGD er alles aan om jouw privacy te waarborgen maar dat neemt niet weg dat je dat wachten in een wachtruimte onprettig vindt. Je kan er immers iedereen tegen het lijf lopen.

Gelukkig hebben wij dé oplossing. Via onze website www.soapoli-online.nl kun je SOA testen kopen die je volledig thuis kunt afnemen.

Heb je een bestelling geplaatst en ben je bang dat de postbode nu weet wat jij hebt besteld? Geen zorgen, wij versturen je pakket in een witte brievenbusdoos naar het door jouw opgegeven adres. Wil je geen pakket op je deurmat? maak dan gebruik van onze inlooppunten in Gouda of Veldhoven.

Hoe gaat het als je het pakket in huis hebt?

Je neemt zelf de testen af en stuurt deze naar het laboratorium in een door ons bijgevoegde envelop. De uitslag ontvang je binnen 3 werkdagen. 

Geplaatst door: Marlous Lasschuyt op zondag 8 september 2013
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie
 
 

Onzeker of je je moet testen op soa?

Binnen 1 minuut gratis en anoniem test advies

Soatestwijzer