Bedenken welke SOA test je nou eigenlijk nodig hebt is helemaal niet makkelijk. Tenslotte is de gemiddelde doorsnee mens geen wandelde medische encyclopedie of hoogleraar op het gebied van seksueel overdraagbare aandoeningen. Het is helemaal niet erg dat jij niet zoveel weet over SOA of wat je allemaal zou moeten testen na een onveilig sekscontact. Belangrijk is dat je weet waar je betrouwbare info kan vinden over SOA en hoe je aan een betrouwbare SOA test komt zodat je van die onzekerheid over SOA afkomt.

Om te bepalen welke SOA test je nou moet doen om je gelopen risico te bapelen of misschien uit de vinden dat wat jij met een sekspartner hebt gedaan helemaal geen risico is voor SOA kan je gebruik maken van onze SOA test wijzer. Een super handige tool op de homepage van soapoli-online. In deze testwijzer staat in normaal Nederlands wat je zoal aan seks hebt gedaan, wat het is en waarom het een risico is voor SOA. Ook geven we aan de hand van je eigen aangegeven risico je een advies welke SOA test jij nodig hebt. Dat kan variëren van een chlamydia test, gonorroe onderzoek tot een test op syfilis en hiv. Heb jij onveilige seks gehad en maak je je hier zorgen over? Loop de soatest wijzer op onze site door en je krijgt een duidelijk antwoord. Heb je een sekscontact gehad wat je niet in de testwijzer terug vind, kan je ons natuurlijk ook gewoon even mailen via info@soapoli-online.nl. Wij reageren snel met een antwoord, ook in het weekend.

Waar kan je terecht voor een betrouwbare chlamydia test, gonorroe test, syfilis test of hiv test? Je kan voor een test altijd terecht bij je huisarts. De GGD biedt SOA testen om hier voor in aanmerking te komen moet je wel voldoen aan bepaalde eisen.

Wil je snel een betrouwbare SOA test in huis en ook snel de uitslag van je SOA test ontvangen?  Bestel dan via onze site www.soapoli-online.nl. Je ontvangt bij ons de SOA test van je keuze in een blanco brievenbusbox. Deze past door de brievenbus, je hoeft er dan ook niet voor thuis te blijven. De brievenbusbox is wit met alleen je naam en adresgegevens erop, verder plakken we de box nog extra dicht zodat er niet in kan worden gekeken zonder dat dit zichtbaar is voor de ontvanger.

Wil je liever niet een brievenbusbox ontvangen op je eigen adres? Je kan onze SOA testen ook afhalen op de poli dermatologie van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Is dit allemaal niet haalbaar voor jou? Op dit moment zijn we bezig met het organiseren van een service waarbij je je pakket op vele afhaallocaties in Nederland kan afhalen. Helaas hebben we dit nog niet helemaal rond, in de tussentijd doen we er alles aan het jouw gemakkelijk te maken. Wil je graag een SOA test bestellen maar niet thuis ontvangen? Neem dan even contact op met ons, dan denken we graag met je mee.

Heb je een vraag mail hem gerust naar info@soapoli-online.nl

Geen reacties

Plaats een reactie

Onzeker of je je moet testen op soa?

Binnen 1 minuut gratis en anoniem advies

Soa-testwijzer