Deel 1 van het verhaal van Chantal.

Dit is Chantal. Chantal is 31 jaar en heeft 10 jaar een gelukkige relatie met Vincent. Ze hebben samen 2 kindjes en leiden in de ogen van Chantal een burgerlijk bestaan. Soms irriteert haar dat. Ze heeft 2 vrijgezelle vriendinnen en dan gaan volop stappen en maken de gekste dingen mee. Zo had haar vriendin Jenna laatst een trio met twee mannen. Ze raakten er niet over uit gepraat. Chantal merkte aan zichzelf dat ze steeds meer gaat balen van haar eigen seksleven. Zij en Vincent vrijen nog wel en op zich is dat ook wel prima maar echt spannend is het allemaal niet. Het is standaard op zaterdagavond omdat ze dan tijd voor elkaar maken en het is er op en eraf.

Chantal vertelt dit niet aan haar vriendinnen want ze schaamt zich er zelfs een beetje voor. Ze heeft het wel eens met Vincent proberen te bespreken en die geeft aan zeer tevreden te zijn. Hij heeft de eerste twee keer, nadat ze het gezegd had, geprobeerd er iets spannends van te maken. Kaarsjes aan, wijntje naast bed en dat vond ze heel fijn. Maar daarna ging het weer als vanouds.

Chantal zit in de auto en luistert lekker naar de radio. Op eens hoort ze een radioreclame van Second love. Vreemdgaan terwijl je een relatie. Absurpt denkt ze! En moet er hard om lachen. Maar toch zet het haar aan het denken. Ze gaat er over fantaseren hoe zoiets zou zijn.

Op een avond heeft ze met haar twee vrijgezelle vriendinnen afgesproken en ze hebben een heerlijke borrelavond bij Jenna thuis. Na een paar flessen wijn vraagt Jenna op de man af hoe het seksleven van Chantal is. Chantal verslikt zich in haar slok wijn en probeert al proestent weer op adem te komen. Jenna en Anne kijken de roodaangelopen Chantal doordringend aan en Chantal realiseert dat ze hier niet zo makkelijk onder uit gaat komen. Ze haalt diep adem en vertel haar vriendinnen haar frustratie. De twee vriendinnen zijn heel begripvol en proberen met Chantal mee te denken hoe ze haar seksleven kan opspicen. Chantal is wat aangeschoten en is blij dat ze eens eerlijk mag vertellen wat haar dwars zit. Voor ze het door heeft hoort ze zichzelf zeggen 'ik wil me misschien gaan aanmelden bij second love'. Alledrie liggen ze in een deuk, maar ja waarom ook niet. Ze pakken de laptop, maken een paar mooie foto's van Chantal en maken haar lid van deze website. 

Na een uur begint haar telefoon te trillen. Een berichtje van Ron. Rood aangelopen opent Chantal zijn bericht. Ron had haar foto gezien en zag dat zij ook in Assen woont. Hij vroeg of ze over een uurtje iets te doen had en of ze wilde afspreken. Chantal gooit van schrik haar telefoon weg en vertelt haar vriendinnen wat er in het berichtje stond. Anne zegt 'doen, wat kan jou het schelen!'. Na 10 minuten op Chantal inpraten pakt ze met trillende handen haar telefoon. 'Dag Ron, wat leuk dat je met mij wilt afspreken. Zullen we over een uur een kop koffie drinken bij het hotel aan de snelweg?'. Ron reageert direct met 'JA!'.

Jenna en Anne helpen Chantal op te maken en ze mag van Jenna een mooie zwarte jurk lenen. Ze belt een taxi. Jenna drukt haar twee condooms in haar hand. 'Wel veilig doen he!!' Een uur laten zit ze aan de bar in het hotel. 'Jij moet Chantal zijn', hoort ze achter zich. Ze haalt diep adem en draait zich om. OMG wat een knappe man. Ze bestellen wat te drinken en leren elkaar kennen. Ron biecht direct op dat hij al een jaar op second love zit en dat hij bijna elke week wel een afspraakje heeft. Daarna spreekt hij nooit een tweede keer af want hij wil geen relatie naast zijn vrouw en hij wil ook absoluut niet dat zijn vrouw erachter komt. Dor één keer af te spreken is het heel anoniem en geeft het weinig risico. Dit spreekt Chantal aan want ze wil ook niet dat Vincent er achter komt. Ze doet dit maar één keer en dan nooit meer.

Na een tweede glas wijn stelt Ron voor naar boven te gaan. Met een bonkend hart loopt ze achter Ron aan. Bij de hotelkamer aangekomen kust Ron haar zacht in haar nek en ze ontspant. Ze hebben fantastische seks samen. Chantal is ongeremd en geniet met volle teugen. Ze gebruiken de condooms die Jenna mee gaf.

Na een half uur na genieten in elkaars armen, geeft Ron haar een kus en bedankt haar voor de heerlijke avond. Chantal bestelt een taxi en laat zich afzetten in de buurt van haar huis. Stilletjes gaat ze bij zichzelf naar binnen. Vincent is nog wakker. 'Heb je leuk gehad lieverd?' 

Een paar avonden later zitten ze bij Anne thuis en haar vriendinnen Chantal verwachtingsvol aan 'VERTEL!!!!'. Chantal vertelt alles en haar vriendinnen luisteren aandacht. 'Heb je het wel veilig gedaan?' vraagt Jenna. 'Jazeker', zegt Chantal. 'Goed zo! Ook met condoom gepijpt?' 'Uhhhh wat? Dat is toch niet nodig?'. Oh suffie, zo kun je ook iets oplopen hoor!' Chantal voelt de grond onder haar voeten wegzakken. 'Oh nee, dat heb ik niet gedaan. Ik heb Vincent de zaterdagavond erop gepijpt.' Chantal begint te huilen. Als ze Vincent nu maar niets heeft overgedragen want dan moet ze eerlijk vertellen wat er gebeurd is. 

Weten hoe dit afloopt? Lees verder in de Blog: Chantal heeft onveilige orale seks gehad

Dit is een real life story waarvan de namen fictief zijn. Heb jij ook een verhaal wat je anoniem zou willen delen over jouw test ervaring bij Soapoli-online stuur ons dan een mail: info@soapoli-online.nl. Ieder zijn verhaal is uniek maar zo herkenbaar voor anderen. Er zijn geen stomme ervaringen, overal kun je van leren. 

Geen reacties

Plaats een reactie