Deel 1 van het verhaal van Rik

Dit is Rik. Rik is 30 jaar en heeft sinds zijn 17de jaar een relatie gehad met Amber. Sinds een half jaar zijn zij uit elkaar omdat zij verliefd werd op een ander. Rik was er kapot van. Hij zag het niet aankomen en in ene is hij vrijgezel. De afgelopen maanden hebben Amber en hij veel in het huis moeten doen. Ze moesten het te koop zetten omdat het financieel niet haalbaar was dat één van hen er zou blijven wonen. Wat een afschuwelijke tijd was dat. Amber en hij hebben in al die jaren nooit veel ruzie gemaakt en nu maakten ze om alles ruzie.

Sinds 3 weken was alles op orde. Het huis is leeg en het staat te koop. Rik voelde een flinke lading van zich afglijden. Afgelopen vrijdag belde zijn beste vriend Richard op dat het nu echt hoog tijd werd te gaan stappen. Anders blijft hij altijd vrijgezel. Het laatste waar Rik zin in heeft is een nieuwe relatie maar lekker een biertje drinken met Richard, daar zegt hij geen nee tegen.

Om 19.00 uur spreken de mannen af bij een restaurant om eerst wat te eten. Flesje wijn erbij en wat hebben ze gelachen. Richard kon het niet laten wat oude koeien uit de sloot te halen en Amber een beetje belachelijk te maken. Want zo leuk was ze nou ook weer niet vond hij. Rik geniet met volle teugen en laat nog een fles wijn komen. Na het eten duiken ze hun favoriete kroeg in...'aan het bier'. Toevallig zijn daar nog een aantal vrienden van de mannen en zij vermaken zich kostelijk.

En dan komt ze binnen...Madelon. Wauw Rik zijn mond valt open 'wat een stoot'. Richard ziet dit en pusht Rik naar haar toe te gaan. Rik is inmiddels aardig aangeschoten en trekt de stoute schoenen aan en stapt op haar . Er is direct een klik en ze zijn de hele avond onafscheidelijk. Er wordt veel gelachen, gedanst en flink gedronken.

Rik doet één oog open en voelt zijn hoofd bonken. Waar is hij? Oei zijn hoofd. Wat is er gebeurd? Hij kijkt naast zich en ziet Madelon liggen. Hij ziet dat ze naakt is en beseft dat hij ook naakt is. Oh no! Wat is er gebeurd? Na een paar minuten hard nadenken valt alles op zijn plek. Hij had met Madelon staan praten tot het licht aan ging en ze vriendelijk werden verzocht de kroeg te verlaten. Madelon zei dat ze nog helemaal geen zin had om te slapen en vroeg of hij wat bij haar kwam drinken. Rik had nog wel zin in een drankje en ging met haar mee. Bij binnenkomst vertelt Madelon dat ze Rik zo'n knappe man vind en dat ze een te gekke avond heeft gehad. Dit wordt opgevolgd door een wilde zoenpartij en van het een komt het ander.

Rik maakt Madelon wakker. Hij wil van haar weten of ze het wel veilig hebben gedaan. Hij kan zich niets meer herinneren. Zij zegt dat dat niet gebeurd was, maar dat ze aan de pil is dus geen zorgen. Maar hoe zit dat dan met SOA? Tja daar kon Madelon niet heel duidelijk antwoord op geven. Ze had geen klachten dus ze vermoeden dat ze niets kon hebben. Rik slaat zichzelf voor zijn voorhoofd 'hoe dom kon hij zijn?'. De eerste de beste avond geen bescherming gebruikt en nu de zorg of hij niets heeft opgelopen. Maandag maar direct iets gaan regelen.

Weten hoe dit afloopt met Rik? Lees verder in de blog 'Rik wil zich nu laten testen op SOA '.

Dit is een real life story waarvan de namen fictief zijn. Heb jij ook een verhaal wat je anoniem zou willen delen over jouw test ervaring bij Soapoli-online stuur ons dan een mail: info@soapoli-online.nl. Ieder zijn verhaal is uniek maar zo herkenbaar voor anderen. Er zijn geen stomme ervaringen, overal kun je van leren.

Geen reacties

Plaats een reactie